Ny tränare på Spårvägen

Ny tränare på Spårvägen

Välkommen Sergio Tilli!

Spårvägens senaste kanonvärvning är 37 år och kommer ursprungligen från Argentina där han växte upp och tävlade i tennis som junior. Han reste sedan till europa och utbildade sig till tennistränare i Spanien där han arbetade som tränare innan flytten gick till Sverige. Sergio har över 10 års erfarenhet som tränare i Sverige och har arbetat med allt från tävlingsspelare till motionärer på bl.a. Gustavsbergs TK, Farsta och Saltsjöbadens LTK.

Sergio trivs bäst i högt tempo med mycket energi på banan och är en mycket engagerad tränare. Han kommer ta huvudansvar för tennisskolan samt jobba med vuxenträningarna tillsammans med Kristina som tar över som ny huvudansvarig för vuxentennisen på Spårvägen.

Vi hälsar Sergio varmt välkommen till oss på Spåret, passa på att säga hej om ni ser honom i hallen!