Hemmapremiärer i seriespelet

Hemmapremiärer i seriespelet

Spårvägare,

På lördag är det hemmapremiär, alé, alé, alé 

Varmt välkommen ner till hallen till vårt herr – och damlag som spelar sina första seriespelsmatcher på hemmaplan. Vi kommer att behöva mycket stöd och support då vi räknar med både tuffa och jämna matcher. Det kommer att finnas lättare tilltugg, dryck samt pizza till alla barn till en liten kostnad. Nedan följer mer info kring kvällen.

Plats, Kärrtorps IP i tennishallen

Dag/Tid, Lördagen 23 oktober. Matchstart kl. 16. Inbollning redan från kl. 15

Hur spelas matcherna, Både dam & herr spelar 3 singlar och en dubbel. 

Hur har serien startat för våra lag, Herrarna har startat serien starkt med en 4-0 seger borta mot Sundbyberg. På lördag så möter vi tuffa TSK Malmen. Men målet är uttalat och i sikte att ta sig upp till division 2. Vi har ett lag som består av det yngre gardet med Robin, Ludde och Fred och vår mycket rutinerade Dan Anders ”Mr. Slice” Carrigen. 

Damerna spelar sin första match och premiär mot Västerhaninge. Emilia leder laget med sin fina erfarenhet från juniortiden och college med några yngre juniorer bakom sig.  

Anmälan, Vi vill att ni anmäler er så att vi vet ungefär hur många som kommer. Detta gör ni på vår matchisida under anmälningar. Ingen kostnad.

Vi hoppas att så många som möjligt har möjligheten att kika förbi och heja fram våra grymma spelare som kämpar för klubben. Det kommer att bli en fantastisk stämning😊

Vi ses till helgen!

Vamos Spåret!