Info VT 23

Info VT 23

Här kommer lite samlad information från tennisklubben

Terminsinfo VT23

Terminsstart våren är måndag den 9 januari. Vi gör uppehåll för ordinarie träning under sportlovet, påsklovet, Kristi Himmelsfärdshelgen samt KM i maj. Exakta träningsdagar publiceras på hemsidan efter årsskiftet.

Matilda går vidare
Vår tränare Matilda kommer att sluta på Spårvägen och gå vidare mot nya utmaningar. Matilda har varit ansvarig för tävlingsgruppen sedan ett år tillbaka. Hennes sista dag blir 27 januari och vi önskar henne stort lycka till i framtiden! 

Nu pågår en rekryteringsprocess för en ny tävlingstränare. Alla tips är välkomna och om ni som medlemmar har någon i åtanke, hör av er direkt till klubbchef Frej på: frej.johnson(a)sparvagentennis.se

Träning under julen
Passa på att träna extra under jul! Vi har lagt ut ett julklipp där du kan boka banor och spela tennis till rabatterat pris mellan den 24 december – 8 januari. 600kr för 5 timmar på valfri tid. Klippkortet hittar du här: https://www.matchi.se/facilities/sparvagenstk

Friskvårdsbidrag
Har du ännu inte använt ditt friskvårdsbidrag för 2022? Vi har en lösning. Du kan köpa friskvårdskortet på vår sida i MATCHi och få ett kvitto direkt till din mail: https://www.matchi.se/facilities/sparvagenstk Kortet används till banbokning och aktiviteter!

Prisjustering och elpriser
Vi har försökt hålla nere våra priser så länge som möjligt men kommer till våren behöva höja något. Detta är för att anläggningen kostar mer att driva, framförallt elkostnaden blir väldigt hög. Banpriset höjs med 15/tim för medlem och 25/tim för icke-medlem. Vi har sänkt temperaturen någon grad i hallen och stänger ned bastun de kallaste månaderna. Vi hoppas alla har förståelse för detta i dessa tider.

Aktiviteter under nästa säsong
Nästa säsong kommer vi att öka antalet träningsprodukter och vi kan förutom det ordinarie utbudet se fram emot aktiviteter som:

  • Klubbutbyten
  • Träningsresa
  • Pizzatenniskvällar
  • Träningsclinic
  • Fler öppna träningar (sign-in)
  • Driver med rabatterade privatlektioner

P.S. Till hösten kommer vi försöka anordna en klubbresa utomlands, håll utkik för när den släpps!

Medlemsenkät
Vi vill veta vad våra medlemmar tycker! Vi kommer att skicka ut en enkät där du kan vara med och påverka. Svara gärna, så att vi kan göra vårt bästa för er medlemmar.

Vi önskar en God Jul och ett Gott Nytt Tennisår!