Sponsring & Samarbeten

ERBJUDANDE JUST NU!: Ett fåtal attraktiva sponsortider kvällstid lediga för er och era kunder. Kontakta klubbchef: frej.johnson(a)sparvagentennis.se för mer information.

Om klubben
Spårvägens Tennisklubb är en tennisklubb grundad 1940 som har 4 tennisbanor och 900 medlemmar och ligger i Kärrtorp.

Varje vecka spelar över 500 personer i organiserad träning med tränare, varav ungefär hälften är i vuxenträningen. Klubben har sex fast anställda med en Klubbchef, samt ett tjugotal timanställda.

Tennisbanorna har hög beläggning och verksamheten erbjuder ett stort antal träningsprodukter. Klubben lägger stort värde i att det finns aktiviteter för alla medlemsgrupper och att vi har en välkomnande och gemytlig atmosfär. Vi lägger stort fokus på att träna och bemöta våra medlemmar på ett sätt som skapar gemenskap, inkludering och vänner för livet. Vi refereras till som Stockholms trevligaste tennisklubb där alla är välkomna.

Klubben har därtill en gedigen tävlingsverksamhet med ca 10 serielag i STL (Svenska Tennisligan) och våra bästa spelare håller hög nationell nivå.

Möjligheter till sponsring och samarbeten

Vi brinner för idrott, hälsa och ett sunt tillvaratagande av människors fritid. Om du vill synas i detta sammanhang, och vi har något gemensamt, har vi olika sponsringspaket att utgå ifrån. Beroende på era behov kan vi anpassa paketen.
Kanske är ni ett företag som vill erbjuda rörelse och tennis till era anställda, eller så vill ni synas och dra nytta av vårt starka förtroendekapital hos våra 900 medlemmar, eller vill ha tillgång till en attraktiv tennistid för er och era kunder.

Kontaktperson för sponsring och samarbeten: Frej Johnson – frej.johnson(a)sparvagentennis.se