Spårvägens ligaspel

Info om höstens ligaspel; mix-, tjej- och dubbelliga!

Till hösten kommer det bli två omgångar av ligan, med startvecka 35. Intresset har varit stort och därför kommer vi lägga till en grupp. Den nya gruppen kommer läggas in i den övre delen av ligaspelet. Det betyder att det kommer vara 7 grupper i ligan, och det är en mixliga med tjejer och killar. Har ni spelat ligaspelet fortsätter ni vara med om ni inte väljer att avanmäla er.

Vi kommer även starta upp en tjejliga och en dubbelliga vecka 35. Tjejligan kommer spelas under vardagar morgon/lunch. Det kommer vara 12 platser och delas in i 2 grupper. 

Dubbelligan kommer spelas på söndagar mellan kl. 15-18, där det finns plats för 12 lag som delas upp i 2 grupper. Spelare i dubbelligan får delta i en termin (2 omgångar), sedan är det en ny anmälan som gäller för att ge möjlighet att nya spelare får vara med. 

Vi använder oss av programmet backhandsmash, där man kan flytta matcher, boka tider och skriva in resultat. Alla matcher spelas i 1 timme inklusive uppvärmning. Det kommer finnas extratider som man kan spela på, om tiden man får inte passar. Det gäller i mixligan och tjejligan. I dubbelligan måste man spela på utsatt tid och man får ha en reserv som kan ställa upp vid sjukdom/skada. Spelaren måste vara på samma nivå. 

En spelare får endast delta i en liga under samma period. 

Anmälan dubbelligan (en spelare från varje lag):

Anmälan/kölista till ligan: Spårvägens Ligaspel

https://www.matchi.se/forms/memberform/5pMS0zdSBSizWZe0Gwg5

Anmälan tjejligan:

https://www.matchi.se/forms/memberform/Msq0RjGq15heedO88Y3U