Höstterminen 2022

Höstterminen 2022

Terminsstart

Höstterminen startar den 18 augusti och slutar den 21 december. Vi gör uppehåll för höstlovet vecka 44 då vi har läger istället. 

Schema och träningstider har skickats ut till alla innan sommaruppehållet. Om ni inte kan spela på den/de tid(er) ni fått, kontakta oss så snart som möjligt så försöker vi ordna en annan tid.

Öppet hus

Den 20 augusti mellan kl 16.00-18.00 är det öppet hus på Spårvägen. Vi välkomnar framförallt juniorer födda 2012-2017. Om du har en granne, syster eller träningskompis med barn som vill spela tennis så ska de komma till oss den dagen för provspel och skriva upp sig på vår intresseanmälan här: 

Klubbarnas mästerskap

Mellan den 18-28 aug spelas Klubbarnas Mästerskap på Hellasgårdens Tennisbanor. Det är ett gemensamt ute-KM för alla medlemmar i Hellas och Spårvägen.

Sign-in

Sign-in startar upp vid terminsstart den 18:e augusti, anmäl dig i MATCHi och säkra en plats till veckans snabbaste träning:
https://www.matchi.se/facilities/sparvagenstk 

Café, Reception, Shop & Strängning

Café/Reception är öppet som vanligt och du kan lämna in ditt racket för omsträngning. Behöver du hjälp att välja rätt? Prata med din tränare eller Sergio i shopen!

Personal

Vi välkomnar Kelsi Smith, Houman Souzani och Kurt Jangbåge som nya tränare i höst i Spårvägen! 

Kelsi är 30 år och ursprungligen från Canada där hon jobbat som tränare i 10 år på bl.a. National Training Centre, samt en duktig collegespelare.

Houman är 31 år och är från Lund där han tävlat mycket som junior för ATL, samt arbetat som tränare. 

Kurt är 64 år och har en gedigen erfarenhet som spelare och tränare på många olika klubbar. Han har bl.a. jobbat som chefstränare, klubbutvecklare och har högsta tränarutbildningen i Sverige. Förutom det är han även utbildad domare och förbundstävlingsledare i Sverige.

Tävlingsjuniorer

Tävlingssektionen har ett nytt koncept som bl.a. innebär mer och skarpare individuell uppföljning och fler träningsmöjligheter. Matilda och Tomé kommer med hjälp av Frej, Kristina, Kelsi och Houman utgöra tävlingsteamet som tar hand om gruppen denna säsong.

Vuxenträning

Vuxenträningen leds av spelarfavoriten Kristina med hjälp av Sergio samt flera andra tränare. I höst kommer vi ha flera sociala aktiviteter, tävlingar och även en kortare weekendresa där vi tränar och bor ihop en helg. Håll utkik i MATCHi och på mailen för anmälan!

Schema och träningstider har skickats ut till alla innan sommaruppehållet. Om ni inte kan spela på den/de tid(er) ni fått, kontakta oss så snart som möjligt så försöker vi ordna en annan tid.

Välkommen!